Πρωινά και απογευματινά ραντεβού κλείνονται μέσω του 1535: Κωδικός Ιατρείου 00169

Ιατρείο

Από τον Οκτώβριο 2022, το Ιατρείο Διαταραχών των Λιπιδίων λειτουργεί στην Ευρωκλινική Παίδων  (https://www.euroclinic.gr/)

Στο Ιατρείο Διαταραχών των Λιπιδίων (Λιπιδαιμικό ιατρείο) μπορούν να κλείσουν ραντεβού παιδιά και έφηβοι με διαταραχές των λιπιδίων (Δυσλιπιδαιμίες: Υπερλιπιδαιμίες & Υπολιπιδαιμίες), κληρονομικές ή δευτεροπαθείς σε άλλες καταστάσεις όπως σε παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος, με χρόνια νεφρική νόσο, με νεοπλασματική ή άλλη νόσο  και σε έφηβες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Στα παιδιά που επισκέπτονται το πρωϊνό Ιατρείο δίνεται η δυνατότητα πλήρους εργαστηριακού ελέγχου την ίδια ημέρα της επίσκεψης.

Τα παιδιά που απαιτούν πιο προσεκτική διατροφή ή και ρύθμιση του βάρους  σε συνεργασία με διαιτολόγο μπορούν να λαμβάνουν εξατομικευμένο διαιτολόγιο.

Στα παιδιά στα οποία χορηγείται φαρμακευτική αγωγή δίδεται έντυπο με οδηγίες για τις πιθανές ανεπιθύμητες δράσεις, τις συνεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και την παρακολούθηση.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του e-mail: garoufi.lipids@yahoo.com. Στο e-mail μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε για ραντεβού εφόσον έχετε κάποιο πρόβλημα με την τηλεφωνική επικοινωνία.